Gysels

Al onze filialen zullen gesloten zijn op donderdag 15 augustus. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus zijn we enkel open in Ieper en in Torhout. De openingsuren vindt u hier.

 

 

Eerst en vooral wensen we iedereen een fijne zomervakantie toe!


Voor de schilders die het toch niet kunnen laten blijven onze filialen te Veurne, Zedelgem, Ieper, Torhout & Ingelmunster open. De filialen te Knokke & Oostende hebben aangepaste openingsuren.

De openingsuren voor onze filialen kan u vinden via deze link.

Aangepaste openingsuren filiaal Oostende:

Periode 22/07 t.e.m. 03/08 enkel open in de voormiddag.

Aangepaste openingsuren filiaal Knokke:

T.e.m. 03/08 iedere dag gesloten om 16u

Gesloten op 20, 25, 26, 27 juli.

 

De laatste jaren merken we een evolutie in de verfwereld op. Door de toenemende concurrentie gaan steeds meer schilders op zoek naar producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Om nog meer aan deze vraag te kunnen voldoen werken we sinds kort samen met SPS. Je koopt er verf aan een zeer schappelijke prijs, het ganse jaar door.

De laatste maanden hebben we deze producten laten testen door enkele schildersbedrijven en steeds kwamen ze tot dezelfde conclusie:

Goed dekkende grondlaag SPS Wallprimer Plus

Afwasbare muur- en plafondverf SPS Resimat

Projectverf met schrobklasse 1: SPS Multimat

Watergedragen lakken tegen bijzonder scherpe prijzen: SPS Multiprimer, SPS PU Acryl Mat/Satin.

Bovendien kunnen we ook op de ondersteuning van het technisch team van SPS rekenen om jullie project tot een goed einde te brengen.

Kan u niet wachten om dit zelf te testen? Donderdag 13/06 organiseren we een testevent in ons filiaal te Ieper. Alle schilders van harte welkom!

 

Ideaal voor renovatieprojecten: onze waterbestendige en overschilderbare overzetplint. De overzetplinten van Orac Decor® werden ontwikkeld om bovenop een bestaande plint te verlijmen.

Een perfecte oplossing waar oude plinten moeilijk of niet te verwijderen zijn. Bespaart je tijd én geld!

Welke stijl je ook verkiest, we hebben telkens een passende overzetplint voor jouw interieur: De ruime opening aan de achterzijde van het profiel maakt dat je met de overzetplint ook, op een eenvoudige en decoratieve manier, elektriciteitskabels kan verbergen.

 

Dalapro Magnetic

Op zoek naar de nieuwste manier om een magnetische wand te installeren? Thuis, op kantoor of in vergaderruimtes is dit zo gebeurd met Dalapro Magnetic. Dit is een aangenaam verwerkbare, goed schuurbare magnetische plamuur.

Meer info in onze filialen!

Vandaag schenken we een bloemetje aan onze collega Gerda Deflou, ze gaat namelijk met pensioen.


Bedankt voor je jarenlange inzet en geniet van de mooie momenten Gerda!

Met groot genoegen nodigen we u en uw partner uit om onze groothandel in verf, gordijnen & toebehoren beter te leren kennen onder het genot van een hapje & een drankje.

 

Met groot genoegen nodigen we u en uw partner uit om onze groothandel in verf, gordijnen & toebehoren beter te leren kennen onder het genot van een hapje & een drankje.

Wij hopen u op vrijdag 25/01 doorlopend van 16u tot 21u30 te mogen begroeten in onze showroom in de Bruggestraat 290 te Ingelmunster.