Gysels

Alle Gysels filialen

Alle filialen zijn gesloten van :

Donderdag 21/07  T.E.M Zondag 31/07

 

Vanaf 01/08 zullen alle filialen terug geopend zijn .

 

BIED RAAMDECORATIE AAN ZONDER ZORGEN

De evolutie van Gysels is opmerkelijk te noemen. Het familiebedrijf uit Veurne is al even veel meer dan "gewoon" een verfgroothandel en profileert zich vandaag als onestopshop, met als missie om schilders en aannemers zoveel mogelijk een totaaloplossing aan te bieden.

MEER DAN EEN VERFGROOTHANDEL

De hoofdzetel van Gysels bevindt zich in Veurne. Onder impuls van zaakvoerder Sven Gysels zijn er zeven vestigingen bijgekomen in West-Vlaanderen. Eerst waren er de eigen filialen in Knokke, Oostende en Zedelgem. Later nam Sven zaken in Ingelmunster, Ieper, Torhout en Kortrijk over.

Gysels wil niet alleen de beste kwaliteit van verf aanbieden maar specialiseert zich ook in niches zoals vloerbekleding, raamdecoratie en decoratietechnieken. Zo werd er recent nog een succesvolle samenwerking aangegaan met Beal Mortex.

INZETTEN OP RAAMDECORATIE

De vestigingen in Ieper en Torhout waren gespecialiseerd in raamdecoratie, een segment waar Gysels sinds die overnames nadrukkelijker op inzet. "Twaalf van onze medewerkers zijn daar intussen al fulltime mee bezig, waardoor gordijnen en andere raamdecoratie al een aanzienlijk deel van onze omzet uitmaken. Velen kennen ons nog altijd als een verfspecialist pur sang, maar we willen de klemtoon leggen op ons profiel als onestopshop, zodat nog meer mensen de weg naar onze shops vinden."

"Zo hebben we ook een mooi aanbod in muur- en vloerbekleding en maken onze eigen naaisters zelf gordijnen op maat, waardoor we meer kunnen waken over de kwaliteit van die geleverde producten. Daarenboven werken we nauw samen met lokale bedrijven zoals Diaz en Inside voor onze andere raamdecoratie, waardoor de kwaliteit steeds wordt gewaarborgd."

PROJECTMATIGE PARTNER

Die service neemt Gysels serieus. "Onze bedoeling is om de schilder-decorateur maximaal te ontzorgen. Wij geven hem de mogelijkheid om nu ook totaalprojecten aan klanten aan te bieden. Als hij bijvoorbeeld een project heeft om een woonkamer te schilderen, kunnen wij hem bijstaan om ook de raamdecoratie te voorzien, zodat de eindklant nadien kan beschikken over een volledig afgewerkte ruimte. Concreet beschikken wij over interieuradviseurs die ter plekke de opmeting uitvoeren en die zorgen voor advies op maat. Ons naaiatelier kan gordijnen op maat aanleveren en we hebben een ruim aanbod in raamdecoratie, muur- en vloerbekleding, zodat alle elementen samen zorgen voor een harmonieus interieur. Daarenboven beschikken we over een team van gespecialiseerde plaatsers, die de raamdecoratie steeds netjes en nauwkeurig installeren, zodat de eindklant tevreden kan zijn."

De schilder neemt eenvoudig contact op met Gysels voor een project, waarna dat project samen wordt besproken met een interieuradviseur, die het project nauwkeurig zal opvolgen. "Daarbij wordt er overlegd welke kleuren en materialen er worden gebruikt, zodat ze netjes op elkaar zijn afgestemd. Hij is ook het aanspreekpunt voor de vakman, zodat die snel in overleg kan gaan, mocht dat nodig zijn. Daardoor kan de schilder zich ook focussen op zijn corebusiness – het schilderen – terwijl wij hem dan maximaal ontzorgen met de confectie én plaatsing van raamdecoratie."

En daar stopt het niet. "We hebben ook personeel in dienst dat gecertificeerd is om te werken met elektronica. Daardoor kunnen we ook automatische zonwering aanbieden en installeren."

Verlofregeling Gysels 2022

 

Maandag 18 april 2022: Paasmaandag

Donderdag 26 -27 en 28 mei 2022: Onze-Lieve-Heer

Maandag 6 juni 2022: Pinkstermaandag

Donderdag 21 juli t.e.m 31 juli 2022: Bouwverlof

Maandag 15 augustus 2022: Onze-Lieve-Vrouw

Dinsdag 1 november 2022: Allerheiligen

Vrijdag 11 november 2022: Wapenstilstand

Zaterdag 25 december t.e.m 31 december 2022: Kerstmis

 

 

Nieuw filiaal Gysels Kortrijk


We zijn verheugd om u te melden dat we op 03/01/2022 onze nieuwe Gysels vestiging te Kortrijk openen.
We nemen er het Sigma Service Center over. Alle Sigma en Progold producten blijven  aanwezig. Maar als - one stop shop- bieden we ook andere merken zoals Mathys, Copagro, Dalapro, Graco,Mortex,... aan.

 
Praktische info:

 

 

Eindejaarsregeling Gysels

 

•    Vrijdag 24/12 gesloten
•    Zaterdag 25/12 gesloten

 

•    Maandag 27/12 en dinsdag 28/12 zijn alle filialen open. Met uitzondering van ons filiaal te Ieper dat dan gesloten is.
Opgelet! Er wordt die dagen niet meer uitgeleverd


•    Woensdag 29/12, donderdag 30/12 en vrijdag 31/12 zijn alle filialen gesloten.

Vanaf maandag 03/01: alle filialen terug open inclusief onze nieuwe winkel te Kuurne, Brugsesteenweg 19.
 

Beste klant,

Onze winkels zullen gesloten zijn op maandag 1 en donderdag 11 november.

De openingstijden van onze winkel te Ieper zijn gewijzigd:

maandag - donderdag:
07.30 tot 12.00 / 13.00 tot 17.30

vrijdag:
07.30 tot 12.00 / 13.00 tot 17.00

zaterdag:
09.00 tot 12.00

Met ons nieuw gebouw in Veurne behaalden we het certificaat van klimaatneutrale onderneming, en daar zijn we trots op. Door ons te focussen op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen we onze ecologische voetafdruk verder verkleinen én onze CO2-uitstoot compenseren.

Alle Gysels filialen

Alle filialen zijn gesloten op:

 • Woensdag 21 juli: Nationale Feestdag

Knokke

Gesloten op:

 • Don-, vrij- en zaterdag 22, 23 en 24 juli
 • Vrijdag 13 augustus
 • Zaterdag 14 augustus

Gewijzigde openingstijden tussen 19 juli en 8 augustus

 • Ma – vrijdag van 7u30 – 12u en 13u -16u30
 • Zaterdag gesloten

Veurne

Gesloten op:

 • Don-, vrij- en zaterdag 22, 23 en 24 juli
 • Vrijdag 13 augustus
 • Zaterdag 14 augustus

Gewijzigde openingstijden tussen 19 juli en 8 augustus:

 • Ma – vrijdag van 7u30 – 12u en 13u -17u
 • Zaterdag gesloten

Oostende

Gesloten op:

 • Don-, vrij- en zaterdag 22, 23 en 24 juli
 • Vrijdag 13 augustus
 • Zaterdag 14 augustus

Gewijzigde openingstijden tussen 19 juli en 8 augustus

 • Ma – vrijdag van 7u30 – 12u
 • Zaterdag gesloten

Ingelmunster

Gesloten op:

 • 22, 23 en 24 juli
 • Vrijdag 13 augustus
 • Zaterdag 14 augustus

Zedelgem

Gesloten op:

 • 22, 23 en 24 juli
 • Vrijdag 13 augustus
 • Zaterdag 14 augustus

Ieper

Gesloten op:

 • Zaterdag 24 juli
 • Vrijdag 13 augustus
 • Zaterdag 14 augustus

Torhout

Gesloten op:

 • Zaterdag 24 juli
 • Zaterdag 14 augustus

“Mijn grootvader begon in 1949 met een zaak in onderhoudsproducten voor de horeca. In de golden sixties werd er veel gebouwd en geschilderd en hij schakelde over naar verf- en decoratieproducten”, vertelt zaakvoerder Sven Gysels (52). “Mijn vader stapte in de zaak in de jaren 70 en sindsdien bleef het bedrijf groeien. In 2004 liet mijn vader de zaak aan mij over. Dan hadden we nog geen bijhuizen, maar ik voelde aan dat je in elke sector als kleine zelfstandige snel uit de boot valt. Ik zag de expansienoodzaak in. Dat heeft zich vertaald in een uitbreiding van één zaak met zes mensen naar een 40-tal werknemers, verdeeld over onze huidige nieuwe locatie, de drie eigen bijhuizen in Oostende, Knokke en Zedelgem en drie zaken die we hebben overgenomen.” DUURZAAM Het nieuwe pand in Veurne heeft een uitnodigende showroom van 500 vierkante meter en een magazijn van ruim 2.000 vierkante meter waar de voorraden beter kunnen worden beheerd en waar de leveringen naar de andere winkels worden gecentraliseerd. “Op elke verdieping zijn gescheiden heren- en damestoiletten”, legt Sven uit. “We hebben ook een ruime refter. Op de eerste verdieping bevindt zich de grote kantoorruimte voor de hele administratie, en ook mijn directiebureau. Binnenkort komt er nog een groot terras. Het hele pand voldoet aan de strenge eisen van de WVI (West-Vlaamse Intercommunale, red.). Zo hebben we geïnvesteerd in een CO2-neutraal bedrijf met duurzame energie en energiezuinige oplossingen zoals zonnepanelen die de milieulast beperken. De opening is voorzien op 12 april.” “Ons cliënteel bestaat vooral uit professionals uit de bouwsector, maar ook particulieren zijn hier even welkom”, stelt sales manager Nicolas Vandevelde. “Als ‘one stop shop’ bieden we bovendien alle producten voor het opfrissen van een woning aan.” “Door onze nieuwe zaak zijn we klaar om verder te groeien. Onze ambitie? Een plek in de top vijf van onze sector verwerven”, besluit Sven Gysels. (MVO)

Allround winkelmedewerker/magazijnier/chauffeur

Regio Ieper

Functie
Je functie gaat verder dan alleen het verkopen van verf. We verwachten dat je klanten kan adviseren, bestellingen kan opnemen en correct uitvoeren. Je staat ook in voor het uitvoeren van bestellingen naar onze vaste klanten en het onderhouden van het magazijn.
Het worden dus goed gevulde, maar gevarieerde werkdagen.

Profiel
Enige ervaring of affiniteit met  verf, gordijnen en interieur is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Je bent enthousiast, vriendelijk en commercieel ingesteld. Je deinst er niet voor terug om net dat tikkeltje meer te doen voor die ene klant.

Aanbod
Je komt terecht in een familiale omgeving met een no-nonsense mentaliteit. De eerste maanden zal je genieten van een degelijke opleiding. Verder zal je ook de mogelijkheid hebben om je in enkele productgroepen te specialiseren.

Interesse? Mail naar sam@deco-gysels.be