Gysels
Raamdecoratie revolutie: wat te verwachten in 2024🏡

Met de lente in het zicht is het tijd om een frisse blik te werpen op de trends die het komende jaar de wereld van raamdecoratie zullen domineren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een opvallende statement wilt maken, er is voor elk interieur iets nieuws te ontdekken. Binnen Gysels hebben we een professioneel team klaar staan om jou te begeleiden binnen de nieuwe trends van 2024. 

De focus ligt op een milieubewust tijdperk ♻️ 

In 2024 is de focus op de groeiende lijn op duurzaamheid en milieubewustzijn niet meer weg te denken! Het is een toenemende populariteit waar ook wij bij Gysels stil bij staan. Wenst u ook bij te dragen aan een groenere toekomst? Kom dan een kijkje nemen in een van onze groothandels en laat je begeleiden door onze verantwoordelijke van raamdecoratie binnen de natuurlijke en gerecycleerde materialen zoals bamboe jaloeziën, shutters of stijlvolle organische stoffen.

Van op afstand te bedienen raamdecoratie 📱 

Met één druk op de knop wakker worden met een prachtig uitzicht. de opkomst van slimme woningen worden ook raamdecoratie-oplossingen steeds intelligenter. Van automatische jaloezieën die reageren op veranderende lichtomstandigheden tot gordijnen die kunnen worden bediend met een eenvoudige app, technologie speelt een steeds grotere rol in het creëren van comfort en gemak in huis.

Ben je van plan om te gaan bouwen of te renoveren? Bespreek dan zeker op voorhand de opties op automatische bediening van raamdecoratie! Geen kabels voorzien, geen nood! Bespreek de mogelijkheden van batterij motoren en gun jouzelf dat extra comfort binnen uw woning!

Trendy prints en kleuren om je persoonlijkheid te laten stralen in 2024

Vergeet de neutrale tinten! 2024 staat in het teken van gedurfde prints en levendige kleuren als het gaat om raamdecoratie. Laat je woonkamer tot leven komen door florale patronen of geometrische ontwerpen! Durf je persoonlijkheid te laten zien met opvallende gordijnen en blinds die een echt eyecatcher vormen in elke ruimte!

Laat je inspireren door onze interieur-stylistes binnen Gysels! Combineer jouw gekozen kleur of behang met de bijpassende raamdecoratie. In 2024 is het jouw beurt om je ruimte te laten stralen!

Wees flexibel binnen jouw raamdecoratie! 

Weet dat de kans niet altijd mogelijk is om in jouw ruimte te creëren wat je online of in de boekjes hebt gezien! Luister naar jouw specialist binnen de raamdecoratie zij hebben jaren lang ervaring in het bekleden van ramen! Samen met onze leveranciers gaan we opzoek naar de oplossing op uw formaat! Het is ons doel om jouw huis te laten stralen naar jouw normen en wensen!

Tip: Ben je van plan om te gaan bouwen of te verbouwen? Spring dan eerst binnen bij Gysels om te bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen de raamdecoratie! Hierbij kan uw architect of uw raamfabrikant rekening houden met ramen die op kip moeten staan of op de manier dat u uw raam gaat openen. Overloop samen met uw architect en elektrieker de mogelijkheden van automatisatie.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde statement wilt maken, de trends in raamdecoratie voor 2024 bieden voor elk wat wils. Laat je inspireren door de mogelijkheden en creëer een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.