Gysels
🌟 Gysels NV zet nieuwe standaard in technische kennis met PPG Silver-Traject 🌟

Bij Gysels NV zetten we ons voortdurend in voor de ontwikkeling en verbetering van onze technische kennis. In deze geest hebben we samengewerkt met Sigma om ons team naar een hoger niveau te tillen via het innovatieve PPG Silver-traject.

We zijn trots om aan te kondigen dat onze eigen medewerkers - Jonas, Jeroen, CΓ©line, Gauthier en Sebastiaan - onlangs hun Silver-traject met succes hebben afgerond. Dit traject vertegenwoordigt een aanzienlijke verdieping ten opzichte van standaard trainingen. Onze focus ligt op het overwinnen van praktische uitdagingen die in het dagelijkse werk kunnen voorkomen. Dit omvat alles van het herkennen van verschillende ondergronden en omgevingsfactoren tot bouwtechnische problemen en geavanceerde productkennis.

 

Het uiteindelijke doel?

β€œElke Gysels vertegenwoordiger in staat stellen zelfstandig een doordacht technisch advies op te stellen. Dit is niet alleen een stap vooruit in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook een strategie om onze klanten nog beter te ondersteunen en ontzorgen.Een unieke aanpak die ons onderscheidt als verfgroothandel en bevestigt dat wij altijd een stap verder gaan voor onze klanten.”

 

Een welverdiende felicitatie aan ons team voor het bereiken van deze mijlpaal! πŸŽ‰

#GyselsNV #SigmaCoatings #PPGSilver #TechnischeKennis #TeamSuccess