Gysels
Vacature winkelmedewerker regio Zedelgem

We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker

Functie
Je functie gaat verder dan alleen het verkopen van verf. We verwachten dat je klanten kan adviseren, bestellingen kan opnemen en correct uitvoeren. Je staat ook in voor organiseren van de etalage, het inrichten en net houden van de winkel. Het worden dus goed gevulde, maar gevarieerde werkdagen.

Profiel
Enige ervaring of affiniteit met  verf, gordijnen en interieur is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Je bent enthousiast, vriendelijk en commercieel ingesteld. Je deinst er niet voor terug om net dat tikkeltje meer te doen voor die ene klant.

Aanbod
Je komt terecht in een familiale omgeving met een no-nonsense mentaliteit. De eerste maanden zal je genieten van een degelijke opleiding. Verder zal je ook de mogelijkheid hebben om je in enkele productgroepen te specialiseren.

Over ons
Gysels nv is een groothandel gespecialiseerd in verf, decoratie en gordijnen. We verkopen deze producten voornamelijk aan professionals. Dit zijn, in hoofdzaak, schildersbedrijven. Maar ook aannemers, horeca, schrijnwerkers en particulieren vinden vaak de weg naar onze winkels. 
Ondertussen tellen we, naast ons hoofddepot in Veurne, 6 servicepunten verspreid over West-Vlaanderen (Oostende, Knokke, Zedelgem, Ieper, Ingelmunster & Torhout). 

 

Interesse?

Contacteer ons via nicolas@deco-gysels.be