Gysels
Vacature winkelmedewerker Kortrijk

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE WINKELMEDEWERKER REGIO KORTRIJK


Functie
Je functie gaat verder dan alleen het verkopen van verf. We verwachten dat je klanten kan adviseren, bestellingen kan opnemen en correct uitvoeren. Je staat ook in voor organiseren van de etalage, het inrichten en net houden van de winkel, het uitvoeren van producten naar klanten. Het worden dus een goed gevulde, maar gevarieerde werkdag. 

Profiel
Enige ervaring of affiniteit met  verf, gordijnen en interieur is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Je bent enthousiast, vriendelijk en bent commercieel ingesteld. Je deinst er niet voor terug om net dat tikkeltje meer te doen voor die ene klant.

Aanbod
Je komt terecht in een familiale omgeving met een no-nonsense mentaliteit. De eerste maanden zal je genieten van een degelijke opleiding, verder zal je ook de mogelijkheid hebben om je in enkele productgroepen te specialiseren.

Over ons
Gysels nv is een groothandel gespecialiseerd in verf, decoratie en gordijnen. We verkopen deze producten voornamelijk aan professionals. Dit zijn hoofdzakelijk schildersbedrijven. Maar ook aannemers, horeca, schrijnwerkers en particulieren vinden vaak de weg naar onze winkels. 
Ondertussen tellen we, naast ons hoofddepot in Veurne, 7 servicepunten verspreid over West-Vlaanderen (Oostende, Knokke, Zedelgem, Ieper, Ingelmunster, Torhout en Kortrijk). 


Interesse? Mail naar nicolas@deco-gysels.be