Gysels
Klaar voor de lenteschoonmaak?

Tijd voor de lenteschoonmaak: klaar de klus met dit stappenplan!

Het zonnetje schijnt, vogeltjes fluiten en bloemen staan volop in bloei! Dit kan maar één ding betekenen: de lente is in het land!

Het is dus tijd voor een nieuw seizoen en een frisse start. Begin je al te zweten bij de gedachte aan de lenteschoonmaak? Geen paniek! Wij bij Rubio Monocoat hebben speciaal voor jou het Rubio lenteschoonmaakchecklist opgesteld. Op deze manier willen wij de minder leuke activiteit van het jaar toch een beetje aangenaam maken.

Zit de zon uit? Ja! Dan zijn we helemaal klaar om van start te gaan.
1. Maak een checklist van de buitenhoutenoppervlakten die een poetsbeurt nodig hebben.
2. Bekijk of je al het nodige materiaal in huis hebt om aan de slag te gaan.
3. Verzamel al je kuismateriaal.

Bovenstaande stappen overlopen? Ready, set, GO!

Heeft je buitenhout ook een frisse start nodig? Kies er dan voor om je buitenhout eerst even optimaal te reinigen. Gebruik hiervoor Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner. Dit is een voorbereidende reiniger die op alle types buitenhout aangebracht kan worden, zoals houten patio’s, hekken, buitendeuren, carports, terrassen, en zelfs op composiet. Dit product ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.


Benieuwd hoe je Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner moet aanbrengen? Volg dan de drie eenvoudige stappen of bekijk onze video!
Zie hier het resultaat! Je buitenhout ondergaat een echte transformatie wanneer je Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner gebruikt. Een wereld van verschil! Klaar met het reinigen maar nog niet tevreden met het eindresultaat? Je kan je buitenhout ook kleuren en beschermen en dit op een eenvoudige manier! Met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector kan je je buitenhout kleuren én beschermen in één van de 20 beschikbare kleuren. Je kan dit product gebruiken voor zowel horizontale als verticale oppervlakken. Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector is dé ultieme bescherming voor je houten terras, tafel en tuinhuis. De eenvoudige toepassing en het gemakkelijk onderhoud maken van deze olie een uiterst gebruiksvriendelijk product.

Benieuwd hoe je Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector moet aanbrengen? Bekijk dan zeker onze video en laat je buitenhout opnieuw stralen!
Klaar met die lenteschoonmaak! Je buitenhout is nu helemaal spring & summer-proof. Haal die barbecue maar boven!


Ben je benieuwd naar verschillende Rubio Monocoat buitenprojecten? Klik dan zeker op deze link en laat je inspireren.