Gysels
GYSELS BIED RAAMDECORATIE AAN ZONDER ZORGEN

BIED RAAMDECORATIE AAN ZONDER ZORGEN

De evolutie van Gysels is opmerkelijk te noemen. Het familiebedrijf uit Veurne is al even veel meer dan "gewoon" een verfgroothandel en profileert zich vandaag als onestopshop, met als missie om schilders en aannemers zoveel mogelijk een totaaloplossing aan te bieden.

MEER DAN EEN VERFGROOTHANDEL

De hoofdzetel van Gysels bevindt zich in Veurne. Onder impuls van zaakvoerder Sven Gysels zijn er zeven vestigingen bijgekomen in West-Vlaanderen. Eerst waren er de eigen filialen in Knokke, Oostende en Zedelgem. Later nam Sven zaken in Ingelmunster, Ieper, Torhout en Kortrijk over.

Gysels wil niet alleen de beste kwaliteit van verf aanbieden maar specialiseert zich ook in niches zoals vloerbekleding, raamdecoratie en decoratietechnieken. Zo werd er recent nog een succesvolle samenwerking aangegaan met Beal Mortex.

INZETTEN OP RAAMDECORATIE

De vestigingen in Ieper en Torhout waren gespecialiseerd in raamdecoratie, een segment waar Gysels sinds die overnames nadrukkelijker op inzet. "Twaalf van onze medewerkers zijn daar intussen al fulltime mee bezig, waardoor gordijnen en andere raamdecoratie al een aanzienlijk deel van onze omzet uitmaken. Velen kennen ons nog altijd als een verfspecialist pur sang, maar we willen de klemtoon leggen op ons profiel als onestopshop, zodat nog meer mensen de weg naar onze shops vinden."

"Zo hebben we ook een mooi aanbod in muur- en vloerbekleding en maken onze eigen naaisters zelf gordijnen op maat, waardoor we meer kunnen waken over de kwaliteit van die geleverde producten. Daarenboven werken we nauw samen met lokale bedrijven zoals Diaz en Inside voor onze andere raamdecoratie, waardoor de kwaliteit steeds wordt gewaarborgd."

PROJECTMATIGE PARTNER

Die service neemt Gysels serieus. "Onze bedoeling is om de schilder-decorateur maximaal te ontzorgen. Wij geven hem de mogelijkheid om nu ook totaalprojecten aan klanten aan te bieden. Als hij bijvoorbeeld een project heeft om een woonkamer te schilderen, kunnen wij hem bijstaan om ook de raamdecoratie te voorzien, zodat de eindklant nadien kan beschikken over een volledig afgewerkte ruimte. Concreet beschikken wij over interieuradviseurs die ter plekke de opmeting uitvoeren en die zorgen voor advies op maat. Ons naaiatelier kan gordijnen op maat aanleveren en we hebben een ruim aanbod in raamdecoratie, muur- en vloerbekleding, zodat alle elementen samen zorgen voor een harmonieus interieur. Daarenboven beschikken we over een team van gespecialiseerde plaatsers, die de raamdecoratie steeds netjes en nauwkeurig installeren, zodat de eindklant tevreden kan zijn."

De schilder neemt eenvoudig contact op met Gysels voor een project, waarna dat project samen wordt besproken met een interieuradviseur, die het project nauwkeurig zal opvolgen. "Daarbij wordt er overlegd welke kleuren en materialen er worden gebruikt, zodat ze netjes op elkaar zijn afgestemd. Hij is ook het aanspreekpunt voor de vakman, zodat die snel in overleg kan gaan, mocht dat nodig zijn. Daardoor kan de schilder zich ook focussen op zijn corebusiness – het schilderen – terwijl wij hem dan maximaal ontzorgen met de confectie én plaatsing van raamdecoratie."

En daar stopt het niet. "We hebben ook personeel in dienst dat gecertificeerd is om te werken met elektronica. Daardoor kunnen we ook automatische zonwering aanbieden en installeren."